Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
14 990 Ft

Grimm's 12 szivárvány fa figura

TOP
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Grimm's 12 szivárvány fa figura
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A 12 jóbarát a szivárvány színeiben, megújulva több fajta őshonos fából. Waldorf jellegű, nyílt végű játék fa kerettel, általa a gyerekek megismerhetik a szabad játék örömét. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok ezeket a figurákat, kombináljátok őket további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.25
Raktáron
14 990 Ft
Egységár: 1 249 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ők a tizenkét jóbarát, különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül. Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részletekben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a nyílt végű játékok sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi.

A babákat lehet öltöztetni, jóbarátként a zsebünkben vinni, lehet belőlük társasjátékhoz figura vagy a fantázia birodalom lakóinak népes tábora, hiszen minden kézzel festett figuránk egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. A kicsik számára kezdő játékkészletként kifejezetten alkalmasak a KIS SZIVÁRVÁNNYAL együtt, a színek és az elemek száma elegendő ahhoz, hogy megismerjék a szabad játék élményét, és bevezessük őket a színek és formák változatos világába.

Keresd a jóbarátokat PASZTELL VÁLTOZATBAN!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A babák remekül kombinálhatók további Grimm's játékokkal, illenek az OMNIBUSZHOZ, három jóbarát tud beleülni egyszerre! 


A csomag tartalma: 12 db baba. 2021-től a készlet a keret nélkül kerül gyártásra és értékesítésre.


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: keret átmérője 15,5 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérőjük 3 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10581
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!