Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's színes fa figura darabra

TOP
Grimm's színes fa figura darabra
Grimm's színes fa figura darabra
Grimm's színes fa figura darabra
Grimm's színes fa figura darabra
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült kézműves fa figura, Waldorf jellegű természetes játék. Most nemcsak készletben, hanem magában is a tiéd lehet egy Grimm's jóbarát! Válaszd ki a kedvenc színeddel megegyező babákat, hogy a legjobb barátaid társaságában szerezz örömteli élményeket a játékkal, tanulással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Válassz egy Grimm's babát, ő lesz a legjobb barátod! Ezeket a babákat lehet öltöztetni, jóbarátként a zsebünkben vinni, lehet őket társasjátékhoz figuraként használni vagy a fantázia birodalom lakóinak népes táborát is alkothatják. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi.

A Grimm's fa babák különlegessége, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül. Minden kézzel festett figuránk egyedi, egyszeri és megismételhetetlen, minden darab kézzel készül, így mind egy picit más, apró részletekben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. 

Rendeléskor kérjük, üzenetben írd meg nekünk, hogy melyik színű babát szeretnéd!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A babák illenek az OMNIBUSZHOZ, három jóbarát tud beleülni és utazni egyszerre. Tökéletes kiegészítői bármelyik Grimm's építő készletnek, kombinálhatod például a KIS SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy a SZIVÁRVÁNY DOBOZPIRAMISSAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: fa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: babák magassága 6,5 cm, átmérőjük 3 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10581DB
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Átlagos értékelés:
3 (1 vélemény)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Adrienn
2023.10.26
7 darabot rendeltem, a termék gyönyörű, de nem a megjegyzésben feltüntetett színek szerint kaptam őket