Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
28 690 Ft

Grimm's szivárvány dobozpiramis

Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Grimm's szivárvány dobozpiramis
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárványszínű tároló fa doboz szett, hogy tornyot építs és bennük rendszerezd a sok Grimm's apróságot, kincseidet! Használd fel, ahányféleképpen tudod a nyílt végű játékok színpompás elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a tálakat további Grimm's építőkkel!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
28 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 430 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A szivárvány élénk színeiben játszik ez a fából készült doboz szett, bennük stílusosan rendezheted el Grimm's apróságaidat, a KÖVEKET és a GYÖNGYÖKET! Válogasd szét őket méret, szín és szivárvány árnyalat szerint, így máris áttekinthető lesz minden kincs! A kisebbeket is szórakoztatja ez a készlet, a dobozkákat lehet rakosgatni, válogatni, egymásra és egymásba tenni.

Mint minden Grimm's, ez is sokoldalú, építő játékhoz is előveheted. Lehet belőle babaház, torony, garázs vagy gyümölcskosár, a fantázia sosem szab határt! A nagyobb Grimm's rajongók asztalán is méltó helye lesz bennük a tollaknak, ceruzáknak, vagy a smink készletnek!


A csomag tartalma: 6 részes készlet


Anyagok: rétegelt lemez, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: legnagyobb doboz: 15x15x15 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
2 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10370
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Kocsis Eszter
2022.10.21
Drága, de jól kiegészíti a többi Grimms játékot. A többi Grimms játékhoz képest vékonyak a dobozok falai, nem olyan masszív. A geo építőkockákkal babaszobáknak is berendezhetők a dobozok. Szortírozónak is jók. De a kicsi lányommal még főleg tornyot építünk belőle.