Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
4 790 Ft

Grimm's óriási akril kövek, 28 db

Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Grimm's óriási akril kövek, 28 db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Csillámló akril drágakövek a Grimm's-től. Játékos tanuláshoz, szerepjátékhoz és még sok minden máshoz csodaszép kellék. 

Raktáron
4 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 144 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

El sem hinnéd, hogy mennyi mindenhez veszed majd elő, mi mindenre kellhet ez a sok csillogó drágakő!


Lehet belőlük épületek tornyán dísz, kalózládában értékes kincs, szerencsehozó titkos talizmán a zsebedben, fizetőeszköz a varázslók erszényében. Kellékként mindenféle játékhoz illik, amellett használhatjátok játékos tanuláshoz, különösen matematikához. Dekoráláshoz is szép és igényesen kidolgozott kellék, készíts belőle díszt, vagy egyszerűen csak tedd be egy fa tálba, biztosan feldobja az asztalt!


 


28 darab nagy akril kő, bambusz tálkában
Anyagok: akril, tükröződő anyag a kövek alján, hogy még szebben csillogjanak
Kövek mérete: 2,5 - 4,5 cm között
A termék dekorációnak minősül.


 


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!


 


A Grimm's készletek egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2021.12.01
Cikkszám
GR43098
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!