Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
46 990 Ft

Grimm's építőjáték - román stílus

Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
Grimm's építőjáték - román stílus
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült 62 darabos építő készlet, ókori épületekhez, óriási alkotásokhoz tökéletes! Nyílt végű játék korhatár nélkül, rakosgatáshoz, építéshez,  szerepjátékhoz, fejlesztéshez és sok minden máshoz. Kombináld kedvedre a játék elemeit további Grimm's építőkkel, szerezz örömteli élményeket!


Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 705 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Nem mindennapi ez az építő játék készlet! Minden fontos alakzatot tartalmaz, amire az építkezéshez szükséged lehet. Egészen masszív elemeivel nagy építmények alapja lehet. Találsz benne háromszöget, téglatestet, kockát - építs belőlük ókori épületeket, középkori várat, kőházakat, román vagy gótikus épületeket vagy bármit, amihez használhatod a kreativitásodat és a fantáziádat!

Mint minden Grimm's építő, ez a játék is nagyon sokoldalúan, sokféle játékhoz, építéshez, szerepjátékhoz, tanuláshoz is alkalmas. Korosztály nincs, egészen kicsiktől a nagy gyerekeknek is megfelel!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY TÉGLALAPOKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 62 darab elem, fa kerettel


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve


Méretei: keret: 44,5 cm; tömbök vastagsága 4 cm, hosszuk 2-16 cm


Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565102148
Cikkszám
GR10214
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Detti
2023.11.28
Gyönyörű, hatalmas. :)
Előnyök: Valószínűleg sokáig jó lesz.