Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's kis mandala építő
Grimm's mandala építő
46 990 Ft

Grimm's mandala építő

Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Grimm's kis mandala építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült különleges Grimm's építő, mely csillogó strasszkövekkel van kirakva. Épületeidet szépítheted, díszítheted vele. Kombináld ezeket a ragyogó elemeket a többi Grimm's építővel, hogy pompás palotákat, díszes városokat építhess belőlük, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
4 – 8 év
Várható kiszállítás
2024.03.06
Raktáron
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 705 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Különlegesen szép ez a csillogó ékkövekkel kirakott építő, amellyel két- és háromdimenziós építményeket alkothatsz. A díszes elemekkel kedvedre díszítheted a paloták tornyát és árkádjait, még szebbé teheted a fantáziavilágodat!

Ezzel a Grimm's építővel remekül fejlődhetnek a gyermekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk, így a játékkal idő alatt létrejöhet a szórakoztató formában történő tanulás és készségfejlesztés. A játék elemeiből szemet gyönyörködtető építmények születhetnek, amelyek az egész család tetszését elnyerik, nézd meg az építő nagytestvérét, a szikrázó MANDALA NAPOT!

Grimms mandala építő fajáték


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az 1001 ÉJSZAKA ÉPÍTŐVEL vagy a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 44 darabos építő, fa keretben


Anyagok: hársfa, akril strasszkövek, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: átmérő: 27 cm, elemek vastagsága 2 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett, 3 éves kor felett szülői felügyelet mellett ajánljuk.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43082
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!