Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
52 990 Ft

Grimm's szikrázó mandala nap

Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Grimm's szikrázó mandala nap
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült különleges Grimm's építő, mely csillogó strasszkövekkel van kirakva. Épületeidet szépítheted, díszítheted vele. Kombináld ezeket a ragyogó elemeket a többi Grimm's építővel, hogy pompás palotákat, díszes városokat építhess belőlük, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
4 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
52 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 795 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Különlegesen szép ez a csillogó ékkövekkel kirakott építő, amellyel két- és háromdimenziós építményeket alkothatsz. A díszes elemekkel kedvedre díszítheted a paloták tornyát és árkádjait, még szebbé teheted a fantáziavilágodat!

Ezzel a Grimm's építővel remekül fejlődhetnek a gyermekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk, így a játékkal idő alatt létrejöhet a szórakoztató formában történő tanulás és készségfejlesztés. A játék elemeiből szemet gyönyörködtető építmények születhetnek, amelyek az egész család tetszését elnyerik, nézd meg az építő kistestvérét, a KIS MANDALA ÉPÍTŐT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NAGY GOETHE SZÍNKÖRREL vagy a ROMÁN STÍLUSÚ ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 76 darabos készlet, fa keretben


Anyagok: hársfa, akril strasszkövek, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: átmérő: 40 cm, elemek vastagsága 2 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett, 3 éves kor felett szülői felügyelet mellett ajánljuk.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565430845
Cikkszám
GR43084
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!