Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Szűrés
Ár (Ft)
2 590 Ft - 45 790 Ft
Ajánlott életkor (év)
1 év - 99 év
Fejlesztendő terület
Termék státusza

Kirakók

Kirakók és puzzle játékok fából, illetve mágneses kirakók a Grimm's német fajáték készítő kezei közül. Csodálatos élénk színek, károsanyagmentes kezelés és festés, a fajátékok szemet gyönyörködtető választéka. A kirakók szórakoztatóak és sikerélményt adnak a gyerekeknek, türelmüket remekül fejlesztik.


19termék119

Fa kirakók, puzzle-k és mágneses fantázia építők

A puzzle, vagy más néven kirakók szórakoztatnak, sikerélményt nyújtanak és mellette igencsak fejlesztik a türelmet.

Az első puzzle kirakókat egy térképkészítő angol fiatalember találtak ki a 18. században, hogy a nebulóknak könnyebb legyen megjegyezni, megtanulnia az ország részeit. Egy óriási fatérképet darabokra vágott, mert rájött, hogy a gyerekek vizuálisan sokkal könnyebben meg tudják jegyezni a térképen elhelyezkedő városokat, határokat. Jól gondolta, máig használjuk a tanításban, a koncentráció fejlesztésében is.

A gyermekek türelme eleinte nem igazán fejlett, de ha fokozatosan kirakózunk a könnyebbtől a nehezebb felé, észrevétlenül türelmesebbé válik a gyermek. Ha túl nehézzel indítunk, könnyen feladja bárki. De a kis sikerélmények hozzásegítik őket a folytatáshoz.

A kirakók között korosztályonként is választhatunk, bal oldalt a szűrőknél beállítva.

Mire jó még a puzzle?

Fejlődik a finommotorika, a logikai gondolkodás, a koncentráció, vizuális képességek, a térlátás, a kitartás és a monotonitástűrés is.

A Grimm's fajátékok kirakóinak különlegessége a formavilága, a nyílt végű játékaira jellemző "sosincs készen", mindig más és más is kirakható belőle, így csak a fantázia szabhat határt az eredménynek. Így a sikerélmény is garantált, hiszen nincsen elvárás, szabadon szárnyalhat a gyermekek fantáziája.