Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
10 990 Ft

Grimms Goethe színspirál mágneses játék

Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Grimms Goethe színspirál mágneses játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Mágneses kirakó a Grimm's-től, kézzel készített és festett Waldorf játék. A Goethe színkör csodás formákat képez, a fantáziára van bízva, mi minden készülhet belőle! Használd fel változatos formák létrehozásához ezt a csodálatos játékot, vagy kombináld az elemeket további Grimm's mágneses kirakókkal!

Ajánlott életkor
5 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 165 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Végtelen számú variációs lehetőséget nyújt nektek ez a játék, mert csak a fantázia szab határt annak, hogy mit alkothattok a Grimm's mágneses fa kirakóiból! Mint minden mágneses kirakónk, ez is egy fekete fémdobozban érkezik, amelyen azonnal játszhattok is! Éppen ezért nagyon jó játék útközben, az utazással töltött idő alatt sem kell unatkoznotok, a doboz hátuljáról pedig ötleteket meríthettek a játékhoz!

A kirakó darabkái a Goethe színkör csodás élénk színeire, kézzel vannak festve. A Goethe-féle színkör elsődleges színei a sárga, a kék és a bíbor. A sárga a legfényesebb és a legtisztább szín. A meleg sárga poláris ellentéte a hideg kék. A bíbor pedig a közbülső szín, amely a negatív és pozitív oldalhoz egyaránt tartozik.  A Goethe-féle színkör másodlagos színei a sárgásnarancs, a kékesvörös (ibolya) és a zöld. A színkörben ezek az elsődleges színek között helyezkednek el.

Minden darab fából készül, a mágnesek együtt kör alakzatokat adnak, bármilyen formát vagy képet ki lehet rakni belőlük. A gyerekek a Goethe kirakó segítségével elmerülhetnek a színek világában, megismerhetik a színek egymással való kapcsolatát. A különféle Grimm's mágneses kirakók kombinálhatók is egymással, a Goethe színkört kiegészítheted a SZÍNSPIRÁLLAL vagy a KÖRÖKKEL. Ha az alkotásodnak nagy teret szeretnél, ajánljuk a játékhoz a GRIMM'S MÁGNESTÁBLÁT!


A csomag tartalma: 24 darab mágneses elem, fém dobozban


Méretek: doboz mérete 20*16 cm; az elemek vastagsága 0,4 cm; kirakott kör átmérője kb. 16 cm


Anyagok: nyírfa vagy nyárfa, egészségre ártalmas anyagoktól mentes vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 5 éves kortól. 3 év alatt nem ajánlott, mert a kis részeket a gyermekek lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR91080
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!