Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
13 590 Ft

Grimm's mágneses fa kirakó, körök

Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Grimm's mágneses fa kirakó, körök
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egy kis kreativitás, fantázia és nagy műremekek készülhetnek ebből a fából készült mágneses kirakóból! Rakd ki a szivárvány színeiben pompázó mágneses elemekből, amit csak megálmodsz a fantáziád segítségével, a kirakóval igazán kreatív időtöltésben és örömteli élményekben lehet részed!

Várható kiszállítás
2023.06.07
Raktáron
13 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 204 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Végtelen számú variációs lehetőség, mert csak a fantázia szabhat határt, hogy mit alkossunk a GRIMM'S MÁGNESES FA KIRAKÓBÓLMint minden ilyen MÁGNESES KIRAKÓNK, ez is egy fekete fémdobozban érkezik, amin azonnal játszhatnak is vele a gyerekek. Így nagyon jó játék útközben is!

A kirakó darabkái a csodásan élénk Grimm's színekre, kézzel vannak festve. Minden darab fából készül. A mágnesek kör alakzatokat mintáznak, Te pedig bármilyen formát vagy képet kirakhatsz belőlük, akár a doboz hátuljáról is meríthetsz ötleteket! A különféle Grimm's mágneses kirakók kombinálhatók is egymással. Ha az alkotásodnak nagy teret szeretnél, ajánljuk a GRIMM'S MÁGNESTÁBLÁT!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's kirakók egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZÍNSPIRÁLLAL vagy a GEOGRAFIKUS FA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 40 db mágneses elem


A doboz mérete: 20*16 cm, az elemek vastagsága: 0,4 cm


Anyagok: nyírfából vagy nyárfából készült mágneses elemek, egészségre ártalmas anyagoktól mente vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 6 éves kortól, 3 év alatt nem ajánlott

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Cikkszám
GR91165
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!