Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál

Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Grimm's mágneses fa kirakó, színes spirál
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Élettel teli színekben játszik a színspirál! Mágneses kirakó a Grimm's-től, kézzel készített és festett Waldorf játék. Rakd ki a szivárvány színeiben pompázó mágneses elemekből, amit csak megálmodsz a fantáziád segítségével, a kirakóval igazán kreatív időtöltésben és örömteli élményekben lehet részed!

Ajánlott életkor
5 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
18 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 285 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Végtelen számú variációs lehetőség, mert csak a fantázia szabhat határt, hogy mit alkossunk a GRIMM'S MÁGNESES FA KIRAKÓBÓL! Gyönyörű dolgokat készíthetsz a színspirálból, a képek magukért beszélnek! Mint minden ilyen MÁGNESES KIRAKÓNK, ez is egy fekete fémdobozban érkezik, a tábla pedig összecsukható, amin azonnal játszhatnak is vele a gyerekek. Így nagyon jó játék útközben is!

A kirakó darabkái a csodásan élénk Grimm's színekre, kézzel vannak festve. Minden darab fából készül. A mágnesek együtt kör alakzatokat adnak, de bármilyen formát vagy képet ki lehet rakni belőlük. A különféle Grimm's mágneses kirakók kombinálhatók is egymással, a doboz hátuljáról pedig lehet ötleteket meríteni az alkotáshoz. Ha az alkotásodnak nagy teret szeretnél, ajánljuk a GRIMM'S MÁGNESTÁBLÁT!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's kirakók egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KÖRÖKKEL vagy a GEOGRAFIKUS FA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 72 db mágneses elem


Anyagok: nyírfa vagy nyárfa, egészségre ártalmas anyagoktól mentes vízbázisú festék


Méretek: doboz mérete 20*16 cm; az elemek vastagsága 0,4 cm; kirakott kör átmérője kb. 16 cm


Ajánlott életkor: 5 éves kortól, 3 év alatt nem ajánlott

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR91020
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Hollósi Anita
2022.02.12
Nagyon gyors volt a kiszállítás! Imádom a kirakóst, felnőtteknek is nagyon jó szórakozás, ezt most magamnak vettem és nem a gyereknek. :)