Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
11 990 Ft

Grimm's mágneses puzzle - emberek

Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Grimm's mágneses puzzle - emberek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Különleges, emberi formákat ábrázoló mágneses kirakó, a Grimm's-től. Kézzel készítve és színezve. Rakd ki a szivárvány színeiben pompázó mágneses elemekből, amit csak megálmodsz a fantáziád segítségével, a kirakóval igazán kreatív időtöltésben és örömteli élményekben lehet részed!

Ajánlott életkor
5 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Végtelen számú variációs lehetőség, mert csak a fantázia szabhat határt, hogy mit alkossunk a GRIMM'S MÁGNESES FA KIRAKÓBÓLMint minden ilyen MÁGNESES KIRAKÓNK, ez is egy fekete fémdobozban érkezik, amin azonnal játszhatnak is vele a gyerekek, a tábla pedig összecsukható. Így nagyon jó játék útközben is!

A kirakó darabkái a csodásan élénk Grimm's színekre, kézzel vannak festve. Minden darab fából készül. A mágnesekből két teljes emberi alakzatot lehet mintázni, és amellett bármilyen formát vagy képet ki lehet rakni belőlük. Az emberfigurák felkeltik a gyerekek érdeklődését az embertan, az anatómia iránt. A különféle Grimm's mágneses kirakók kombinálhatók is egymással, a doboz hátuljáról pedig lehet ötleteket meríteni az alkotáshoz. Ha az alkotásodnak nagy teret szeretnél, ajánljuk a GRIMM'S MÁGNESTÁBLÁT!


Játékötletek:

- az egyik játékos beáll egy pózba, a másik pedig megpróbálja lemásolni a testtartását a mágnesek segítségével.

- az egyik játékos kirak egy pózt, amit nem mutat meg a másiknak, hanem szóban mondja el, mit csinál a figura. A másik játékos pedig megpróbálja ugyanazt a pózt kirakni. Lássuk, sikerül-e neki!

Ezek a játékok hatnak a koncentrációra, a leíró készségre, megértésre. Segítenek a gyerekeknek a test arányainak, mozgásainak megismerésében.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's kirakók egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZÍNSPIRÁLLAL vagy a GEOGRAFIKUS FA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 32 db mágneses elem


Anyagok: nyírfa vagy nyárfa, egészségre ártalmas anyagoktól mentes vízbázisú festék


Méretek: doboz mérete 20*16 cm; az elemek vastagsága 0,4 cm; egy kirakott test magassága kb. 20 cm


Ajánlott életkor: 5 éves kortól, 3 év alatt nem ajánlott

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565911634
Cikkszám
GR91163
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!