Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's mágnestábla
Grimm's mágnestábla
7 990 Ft

Grimm's mágnestábla

Grimm's mágnestábla
Grimm's mágnestábla
Grimm's mágnestábla
Grimm's mágnestábla
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egy kis kreativitás, fantázia és nagy műremekek készülhetnek ezen a Grimm's mágnestáblán! Ha szeretnél egy nagy felületet, amelyen kedvedre alkothatsz, ez a mágnestábla nagyszerű választás! Segítségével örömteli élményekben és játékos tanulásban lehet részed, kombináld rajta a különféle mágneses fa kirakókat!

Ajánlott életkor
10 – 14 év
Várható kiszállítás
2024.02.23
Raktáron
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ha nagyobb helyet igényelnek az alkotások, ez a mágnestábla Nektek való! Itt lesz elég hely a különféle GRIMM'S MÁGNESEK számára, melyek mindegyike egymással kombinálható. A mágnestábla nagy felületét kedvedre dekorálhatod a MÁGNESES FA KIRAKÓKKAL, egy-egy szépen megalkotott kép keretben vagy felakasztva a szobád vagy a lakás dísze is lehet.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's kirakók egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZÍNSPIRÁLLAL vagy az EMBEREKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: mdf lap, mágnestábla. Egészségre ártalmatlan anyagok felhasználásával készült.


Méret: 30x30cm


A mágnestábla dekorációs eszköz, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR91500
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!