Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
46 990 Ft

Grimm's ABC kirakó

Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Grimm's ABC kirakó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Ismerkedj a betűk világával a hatalmas Grimm's ABC kirakóval, játsszatok és közben tanuljatok! Sokoldalú játék, mely szerepjátékhoz, betűjátékhoz, tanuláshoz is nagyszerű szórakozást nyújt. A Grimm's természetes anyagokból készült, környezetbarát játékaival örömteli élmény a játék és a tanulás!

Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 705 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Fedezzétek fel a betűk világát, fogjátok a kezetekbe a játék elemeit, ismerkedjetek az alakjukkal. A táblára szavakat is kirakhattok, játszhattok zsákban a macskát, iskolás vagy forma felismerős játékot, kirakhattok egyszerűbb szavakat, de ha jól megy, akkor egész bonyolultakat is! Ez az ABC kirakó bármely gyermekszoba büszkesége, hasznos és szép játék, alkalomadtán segédeszköz tanuláshoz.


Játékötlet: takarjátok le a táblát egy KENDŐVEL és haladjatok ABC sorrendben, engedd gyermekednek, hogy kitapogassa és megtalálja a következő betűt.


A csomag tartalma: 26 darab betűből álló kirakó, fa táblával


Anyagok: betűk: hársfa, egészségre ártalmatlan festékkel színezve; keret: nyír- vagy nyárfa, egészségre ártalmatlan növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: keret magassága: 44 cm, vastagsága 1 cm; betűk magassága: 7 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett, 3 év alatti gyerekeknek szülői felügyelettel ajánlott

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565603607
Cikkszám
GR60360
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!