Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimms fa ABC szett
Grimms fa ABC szett
19 490 Ft

Grimms fa ABC szett

Grimms fa ABC szett
Grimms fa ABC szett
Grimms fa ABC szett
Grimms fa ABC szett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Ismerkedj a betűk világával a hatalmas Grimm's ABC kirakóval, játsszatok és közben tanuljatok! Sokoldalú játék, mely szerepjátékhoz, betűjátékhoz, tanuláshoz is nagyszerű szórakozást nyújt. A Grimm's természetes anyagokból készült, környezetbarát játékaival örömteli élmény a játék és a tanulás!

Várható kiszállítás
2024.02.28
Raktáron
19 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 292 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Fedezzétek fel a betűk világát, fogjátok a kezetekbe, ismerkedjetek az alakjukkal. Szavakat is kirakhattok, játszhattok zsákban a macskát, iskolás vagy forma felismerős játékot, kirakhattok egyszerűbb szavakat, de ha jól megy, akkor egész bonyolultakat is! Ez az ABC kirakó bármely gyermekszoba büszkesége, hasznos és szép játék, alkalomadtán segédeszköz tanuláshoz.

Az ábécé minden betűjéhez hozzá van rendelve egy szín, és egy-öt részből áll, amelyeket a megfelelő formára kell hozni. A felfedezőúton lévő gyerekek sok más módot is találnak arra, hogy új és különböző méretű betűket építsenek. Az alkatrészek természetesen sok más minta tervezésére és kivitelezésére is használhatóak. A Grimm's játékok egymással jól kombinálhatók, az ABC kirakó szetthez remekül illik a PASZTELL DOBOZPIRAMIS vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY!


A csomag tartalma: 77 db elem.


Anyagok: nyír vagy nyárfa, egészségre ártalmatlan festékkel színezve


Méretek: a betűk magassága kb. 9 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43780
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!