Grimm's autó puzzle építő

Grimm's autó puzzle építő
Grimm's autó puzzle építő
Grimm's autó puzzle építő
Grimm's autó puzzle építő
Grimm's autó puzzle építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített autós kirakó és építő egyben a Grimm's-től, természetes játék a legkisebbeknek. Gondoskodj gyermeked korai fejlődéséről a megbízható és környezetbarát Grimm's játékokkal, hogy örömteli élményeket szerezhessen a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

 

Ez a kirakó kifutó játék, már csak az utolsó darabok maradtak belőle!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
10 660 Ft
A vásárlás után járó pontok: 160 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Egyszerű fa kirakó és építő játék, a legkisebbek számára. A kicsiket leköti ez az egyszerű fa kirakó, egy kedves kis autó képét rakhatják ki belőle. Ez a Grimm's is illik az építő játékok közé, elemeiből lehet kapu, árkád, garázs, minden különleges forma megtalálja a helyét! Nem az a lényeg, hogy a gyermek helyesen rakja ki az autót, sokkal inkább az a fontos, hogy felfedezze, mi minden varázsolható még belőle.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KOCKA KIRAKÓVAL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 8 darab elem, fa keretben


Keret mérete: 16 cm


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43692
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!