Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimms kis nyolcszög építő
Grimms kis nyolcszög építő
14 990 Ft 
13 491 Ft
10

Grimms kis nyolcszög építő

Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Engedd szabadjára kreativitásodat és rakj ki különböző formákat ezzel a 72 db-os szivárvány színű fa kirakós játékkal!

Ajánlott életkor
3 – 99 év
Várható kiszállítás
2024.05.29
Raktáron
14 990 Ft 
13 491 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's fából készített játékai fejlesztik a gyermek háromdimenziós látásmódját és kreativitását. A gyerekek játék közben megtanulják a különböző geometriai formákat s a formákban rejlő kombinálási lehetőségeket. A tapintással tapasztalatot szereznek a fa tulajdonságairól.

 

A kis nyolcszög építővel a kis háromszögtől a nagy háromszögig, a hatszögtől a csillagig közösen fedezhetjük fel, hogy mennyire sok geometriai formát lehet létrehozni a háromszögekből. Egy forma adja az alapot megannyi más formához!
Állatokat is létrehozhatunk belőle és különböző szerkezeteket is létrehozhatunk belőle, amit csak el tudunk képzelni!

Tulajdonságok:


Méret: átmérő 16 cm, az egyes blokkok vastagsága 1 cm.
Alapanyaga: hársfa, vizes bázisú nem mérgező - gyerekbarát - festékkel kezelve.
Darabszám: 72
Ajánlott életkor: 3 éves kor
Súly: 0,16 kg

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Színek és formák felismerése, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565433808
Cikkszám
GR43380
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!