Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's komplementer fa csillag építő

Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Grimm's komplementer fa csillag építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Grimm's csillag építő kettő az egyben: formaillesztő és építőjáték. Teljes alakjára kirakva csillag, a darabjai pedig háromszögletű elemek, sok szép dolog fog épülni belőlük! Használd fel a játék színes elemeit, ahányféleképpen csak tudod, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kirakó és építőjáték egyben, gyönyörű szivárvány színekben. Ő a NAGY CSILLAG ÉPÍTŐ kistestvére, a vele való játék számtalan módon fejleszti a gyermekek észlelését és alapvető készségeit is. Nem is igazán tudunk ajánlott korosztályt meghatározni, hiszen minden korú gyermek új és új izgalmakat és kihívásokat találhat a játékban.

Felfedezhetik általa a színek, a formák, a méretek, méretkülönbségek világát, megalkothatják belőle a keret által adott képet, de szabadon is szárnyalhat a fantáziájuk! A játék célja lehet egy konkrét terv megvalósítása, de az is jó, ha hagyjuk, hogy a gyermeket magával sodorja a képzelete és építsen bármit, ami eszébe jut.


"Spiel gut" kitüntetéssel rendelkező játék.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a ROMÁN STÍLUSÚ ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 18 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre káros anyagoktól mentes vízbázisú festékkel, növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: a keret átmérője 13 cm, az elemek vastagsága 1 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. Figyelem, az apró darabok lenyelés veszélyét hordozzák magukban.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565433327
Cikkszám
GR43332
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!