Ingyenes szállítás már 15 000 forinttól.

Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
6 490 Ft

Grimm's kis szivárvány

TOP
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Grimm's kis szivárvány
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Csodálatos élénk színekben pompázó hársfából faragott szivárvány. A Grimm's klasszikusokból az egyik legkisebb változat, így a legkisebb kezekbe is való! Kombináld a játék színpompás elemeit a többi Grimm's építővel, hogy örömteli időtöltésben legyen részed! A szebbnél szebb elemek felhasználásának csak a képzeleted szab határt!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ez az egyik klasszikus Grimm's darab, az óriás szivárványunk legkisebb változata. Minden szivárvány igazi NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, nagyon sok mindenre alkalmasak: rakosgatni-válogatni, kreatív játékhoz, szerepjátékhoz, építeni, egyensúlyozni, fejleszteni és tanulni is.

Egymásra és egymásba rakható ívekből áll, amelyek a fa anyagának és kezelésének köszönhetően nem csúsznak, így a szivárvány a Grimm's építő készletek kiegészítője lehet, ugyanakkor önmagában is sokoldalú játék. A gyerekek kezei között a szivárvány ívek átalakulnak a kedvenc baba bölcsőjévé, karámmá vagy kerítéssé, lehet belőlük híd vagy alagút az autóverseny pályán, épülhet belőlük manóház, vagy boszorkányok barlangja és még sok szép épület, fantázia alkotta világ válhat valóra belőlük.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a nagyobb méretű SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, vagy a SZIVÁRVÁNY FÉLKÖRÖKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma:  6 ívből álló kis szivárvány


Anyaga: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méret: legnagyobb átmérő 10,5 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Ajánlott életkor
3 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10760
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!