Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
17 590 Ft

Grimm's nagy szivárvány félkörök

Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Grimm's nagy szivárvány félkörök
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.Grimm's félkörök, fából készült nyílt végű játék, építő játék készlet a szivárvány színeiben. Amilyen egyszerűnek tűnik, annál nagyszerűbb!Raktáron
17 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 528 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Nem gondolnád, hogy mennyi mindenre használhatók ezek a félkörök! Lehet velük kirakót játszani, a padlóra képeket, vicces arcokat, figurákat kitalálni. Ha építésre vágysz, ebben a készletben minden fontos alapot, emeletet, teraszt, tetőt megtalálsz! 


A félkörök pont az ÓRIÁS SZIVÁRVÁNYHOZ illenek méretben, a kettőt kombinálva építhetsz többszintes épületeket, tornyokat, amiket tovább részletezhetsz és díszíthetsz a többi Grimm's építővel, például a HENGEREKKELvagy az OCTAGONNAL


A kis építőmérnökök biztos, hogy nagyon fogják szeretni, sok bonyolult épületnek, alkotásnak a félkörök lehetnek az alap elemei. 


Waldorf játék, nagyon sokoldalú, a természetesség jegyében készült. 


Családi játék ötlet: készítsetek bámulatosan bonyolult golyópályákat a többi Grimm's segítségével: a szivárványból lesz például a forduló az emeleten, a téglalap lesz az átvezető híd, a háromszög pedig a palló, amin a golyó lejjebb gurul egy szintet. Hagyatkozzatok a fantáziátokra és az ügyességetekre!


 


A készlet 11 darabos 
Anyagok: rétegelt lemez nyírfából, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Legnagyobb szélesség: 37 cm
Ajánlott életkor: 2 éves kortól


Natúr változatban ITT, pasztell változatban ITT

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Ajánlott életkor
3 – 10 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2021.12.01
Cikkszám
GR10675
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!