Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
27 490 Ft

Grimm's óriás nyolcszög

Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Grimm's óriás nyolcszög
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült kirakó, mellyel két- és háromdimenziós alakzatokat, háromszög alapú dolgokat építhettek, a Grimm's szivárvány színeiben. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok az építő élénk színű elemeit, vagy akár kombináljátok azokat más Grimm's építőkkel az örömteli játékélményért és a játékos tanulásért!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.05.28
Raktáron
27 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 412 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kis háromszögből lesz nagy háromszög, aztán hatszög, utána pedig csillag! Vajon mi minden mást tudsz kirakni ebből a gyönyörű, szivárvány színű építőből? Sok alakzat újabb és újabb alakzatok alapja lehet! Fedezd fel a háromszöget!

A Grimm's játékok remekül kombinálhatók egymással, játék közben pedig fejlődik a kreativitás, a finommotoros képességek és a szem-kéz koordináció. A geometriai formák mellett készíthettek állatokat, házat a BABÁKNAK, akadálypályát a KABRIÓNAK vagy a GOLYÓKNAK, a lehetőségek száma végtelen!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a BASIC ÉPÍTŐ SZETTEL vagy a SZIVÁRVÁNY TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 72 darabos készlet, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan víz alapú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: átmérő: 28 cm, az elemek vastagsága 4 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565432801
Cikkszám
GR43280
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!