Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm
Grimm's fa golyók, 35 db
6 990 Ft

Grimm's fa golyók, 35 db

Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

35 db 20 mm-es meseszép színű golyó tömör fából, a Grimm's-től. Használhatod őket építő és golyós játékhoz, hogy minél változatosabb dolgokat építhess a szebbnél szebb, színes elemekből! A kis fa golyókkal játékos formában ismerkedhetsz meg a színek világával, kedvedre kombinálhatod őket a többi építőkészlettel!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron
6 990 Ft
Egységár: 200 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A golyók, golyós játékok a gyerekek legelemibb elfoglaltságai. Ezek a színes fagolyók a három méret közül a legkisebbek, a szivárvány legélénkebb színeiben pompáznak, a citromsárgától a piros és kék árnyalatokon keresztül a zöldig.

A gyerekek imádják ezt a készletet, csodás színei mindenkit lenyűgöznek. Tökéletes golyós játékhoz, kiegészítőként pedig a NAPKÖRHÖZ.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Golyók átmérője: 20 mm


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 3 éves kortól, felső korhatár nincsen!


Szülői felügyelet mellett ajánlott, a golyókat a kis gyermekek lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565102254
Cikkszám
GR10225
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!