10 000 FT FELETTI JÁTÉK ÉS KÖNYV RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTJUK! HASZNÁLD A FREETOY2022 KUPONKÓDOT!

Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
16 690 Ft
15 021 Ft
10

Grimms korall építő kékes

Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Grimms korall építő kékes
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Grimm's korall építő egy különlegesen dekoratív természetes, Waldorf jellegű játék. Színárnyalatairól, formájáról a korallzátonyok világa jut az eszünkbe. Ez a különleges játék használható önmagában vagy akár további Grimm's építőkkel együtt, örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!

Raktáron
16 690 Ft
15 021 Ft
Kezdete: 2022.05.11   Vége: 2022.05.31
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 669 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Grimm's korall építőt a korallzátonyok ihlették, színárnyalatai és az elemek formája a tengerek mélyének ezerszínű világát idézik. Fából készül, kézzel festik, csakis természetes és a környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá. Egymásba és egymásra rakható szokatlan formájú elemei teszik különlegessé, melyek lehetőséget adnak játékra, fejlesztésre, játék után pedig akár a gyerekszoba dísze is lehet. A szokatlan alakú elemekkel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik.

Játék közben fejlődnek a gyerekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk. Később a nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a fantázia építő. Csipkézett alakzataiból lehet a fantázia birodalomban kerítés, manók barlangja, babaház, csodálatos víz alatti világ. Ez a játék olyan dekoratív, hogy játék után a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze is lehet. Nézd meg a másik kedvencünket, a CASA CORAL - KORALL HÁZÁT!


A korall építőt egy másik csodálatos színárnyalatban ITT találod!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a HULLÁMOKKAL vagy a LÁNGOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 7 részes építő


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Legnagyobb magasság: 20 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett. Figyelem, a kis darabokat a kis gyermekek lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Ajánlott életkor
3 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.06.01
Cikkszám
GR10911
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!