Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
9 890 Ft

Grimm's hullámok építő

Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Grimm's hullámok építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hullámok építő készlet, egy a 4 elem közül. Fából készült kézműves játék, különleges hullámzó formájú elemekből álló nyílt végű játék a Grimm's-től.

Raktáron
9 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 297 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ez a 4 ELEM egyike, gyönyörű kék árnyalataival a tenger hullámait juttatja eszünkbe. Egymásba és egymásra rakható elemekből áll, mely az egészen kicsik számára is érdekes: lehet rakosgatni, a darabjait összeilleszteni. Önmagában is játszhatsz vele, vagy a többi Grimm's építő mellett különleges kiegészítővé válhat ez a hullámzó építő.


Építs belőle tengeri birodalmat vagy kerítést, karámot, különös alagutat, barlangot, nézd, milyen hatalmas a fantázia világod!


Nézd meg a kistestvért, a KIS HULLÁMOK építőt is!


6 darabos
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve
Méretek: 22 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. A kisebb részeit a gyermekek lenyelhetik.


 


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!


 


A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a HULLÁMOK HÁZÁVAL vagy a VIRÁG ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Ajánlott életkor
1 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.01.21
Cikkszám
GR10720
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!