Üdvözöl a mamamibolt.hu, az öko baba-mama webshop! 

Hullámok építő
Hullámok építő
9 990 Ft

Hullámok építő

Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Hullámok építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hullámok építő készlet, egy a 4 elem közül. Fából készült kézműves játék, különleges hullámzó formájú elemekből álló nyílt végű játék a Grimm's-től. A készlet lehetőséget ad a játékra és a fejlődésre is, kombináld a színes elemeket a többi Grimm's építővel a változatos játékélményért!

Raktáron
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ez a 4 ELEM egyike, gyönyörű kék árnyalataival a tenger hullámait juttatja eszünkbe. Egymásba és egymásra rakható elemekből áll, mely az egészen kicsik számára is érdekes: lehet rakosgatni, a darabjait összeilleszteni. Önmagában is játszhatsz vele, vagy a többi Grimm's építő mellett különleges kiegészítővé válhat ez a hullámzó építő.

Építs belőle tengeri birodalmat vagy kerítést, karámot, különös alagutat, barlangot, nézd, milyen hatalmas a fantázia világod! Nézd meg a kistestvért, a KIS HULLÁMOK ÉPÍTŐT is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a HULLÁMOK HÁZÁVAL vagy a VIRÁG ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: 22 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. A kisebb részeit a gyermekek lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Ajánlott életkor
1 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.07.08
Cikkszám
GR10720
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!