Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's virág építő

Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Grimm's virág építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék a Grimm's-től, mely egy szépséges virággá rakható össze és játék után a szobátok dísze is lehet. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok az építő élénk színű elemeit, vagy akár kombináljátok azokat más Grimm's építőkkel az örömteli játékélményért és a játékos tanulásért!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
17 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A virág építő egy különleges szépségű fajáték, élénken zöldellő szára és dús sziromlevelei magukra vonzzák a tekintetet. Mint ahogy a szivárványok, ez is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá. Az egymásba illeszkedő részeivel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik.

Játék közben fejlődik a gyerekek kreativitása, a finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk. Később a nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a szép virág, a részeiből lehet barlangokat, alagutat, manófalvat, erdei lakot építeni, a fantázia birodalom épületeit és messzeségeit díszíteni. A virág építő tényleg olyan szép, hogy két játék között a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze lehet. Nézd meg egy másik különlegesen mutatós építőnket, CASA GLORA - GLORA HÁZÁT is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR HÁZAK FA ÉPÍTŐVEL vagy a NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 9 darab elem, nagy virággá rakhatók össze


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: magasság 22 cm, szélesség 18 cm, vastagság 6,5 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10900
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!