Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
10 490 Ft

Grimms natúr házak, fa építő

Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Grimms natúr házak, fa építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egymásba illeszthető, fából készült natúr házikók a Grimm's-től. Nyílt végű fajáték készségfejlesztéshez, játékhoz, rakosgatáshoz, szerepjátékhoz és építéshez. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod ezeket a különleges elemeket, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezek az egymásba illeszthető házikók nagyon sokféle játékhoz használhatók. Kisebbeknek válogatni, rakosgatni jók, finom formájuk és a fa kellemes tapintása teszik a kicsiknek. Később, a nagyobbak számára lehet belőlük manóház vagy babaház, lehet belőlük építeni tornyot vagy kerítést, alagutat GOLYÓS játékhoz, vagy tetőt a KISAUTÓK felé!

A játék elemeinek rakosgatása, többféleképpen való felhasználása fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációjukat. A Grimm's építők remekül kombinálhatók egymással, a sokféle elemből igazi kis falvak, városok építhetők, bármi, amit csak a gyermekek fantáziája megteremt!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ERDŐVEL vagy a NATÚR SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab ház


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: legnagyobb szélesség: 13 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565108508
Cikkszám
GR10850
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!