Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
6 490 Ft

Grimm's erdő mix

Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
Grimm's erdő mix
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített építő játék, mely zöld fákat, bokrot, növényzetet mintáz. Tedd még szebbé a Grimm's fantázia világodat! Kombináld egymással a Grimm's nyílt végű játékainak szebbnél szebb színű elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a kedves készlet erdei fákat, bokrokat, tujákat tartalmaz, amelyekkel teljesebbé teheted a Grimm's építő készleteidet. A készlet darabjait használhatod építő elemként vagy növényzetként, ezekkel dekorálhatod és zöldebbé teheted a Grimm's fantáziavilágodat.

Mint minden Grimm's építő, ez a készlet is nagyon jól passzol a többi építővel, remekül kiegészíti a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKAT és a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKAT! Ezekből a készletekből egy barátságos városkát is építhetsz, szép épületekkel és kedves lakókkal, akik így minden idejüket a parkokban, a természetben tölthetik!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy az AUTÓ SZETTEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: elemek magassága 7-11 cm, átmérőjük 3-4,5 cm


Ajánlott életkor: 2 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Képzelőerő
Ajánlott életkor
2 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10167
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!