Grimm's faszeletek építőkockák

Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Grimm's faszeletek építőkockák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Színes faszeletek, pasztell szivárvány színű szabálytalan építő elemek hálóban. Nyílt végű természetes játék a Grimm's-től fejlesztéshez, építéshez, szerepjátékhoz, rakosgatáshoz és még sok minden máshoz. Kombináld ezt a kellemes színű szivárvány építőt a többi Grimm's játékkal, hogy örömteli élményekben lehessen részed!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
16 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 247 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a különleges építő készlet kis és nagy nyolcszögletű faszeletekből áll, színük pont, mint a PASZTELL SZIVÁRVÁNYÉ! Mindenféle méret és vastagság megtalálható a készletben, ami 16 építő elemből áll. Korhatár nélkül mindenki tud vele játszani, a szép színek és különös formák az egészen kicsiket is lekötik, jó őket nézegetni, rakosgatni, válogatni.

A fa megmunkálásának köszönhetően az elemek felülete nem csúszik, jó velük építkezni. A készlet önmagában is tökéletes, vagy használhatod más Grimm's építők kiegészítőjeként. Rusztikus építményeket, őskori búvóhelyeket, Stonhenge-et, sziklás vidékeket építhetsz belőle, a fantázia birodalmad még színesebbé teheted! Ha vége a játéknak, hamar rend lesz a szobában, mert az elemeket a hálóba gyorsan összeszedheted.

Waldorf játék, minden eleme különböző.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a nem mindennapi NATÚR KÉRGES ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 16 építő elem, tartó hálóval.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: átmérő 3-10 cm, magasság 2-18 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10045
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!