Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
5 890 Ft

Grimm's Casa Glora építő

Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Grimm's Casa Glora építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Glora Háza egy különlegesen szép, természetes, Waldorf jellegű játék. Nyílt végű játék, kicsiknek rakosgatáshoz, nagyobbaknak fantáziavilágot építeni, játszani alkalmas ez a nem mindennapi fantázia építő, játék után pedig a gyerekszoba dísze válhat belőle.

Raktáron
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 177 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Glora Háza - Casa Glora a Grimm's fantázia építők egyike, különleges, tematikus darab. Mint ahogy a szivárványok, ez is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és a környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá.


A szokatlan alakú elemekkel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik. Játék közben a gyerekek fejlesztik finommotoros képességeiket, a szem-kéz koordinációt. Később, nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a fantázia építő. 


A fantázia építők olyan dekoratív Grimm's-ek, hogy akár a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze válhat belőlük. Nézd meg a másik kedvencünket, a Nap Házát - Casa Sole


4 darabos
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve
Méretek: 21x19 cm
Ajánlott életkor: 2 éves kor felett. 1 éves kor felett szülői felügyelet mellett ajánlott.


 


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!


 


A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
2 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.01.21
Cikkszám
GR07316
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!