Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kis hullámok

Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Grimm's kis hullámok
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kis hullámok építő, egy a 4 elem közül. Fából készült kézműves játék, különleges hullámzó formájú elemekből álló nyílt végű játék a Grimm's-től. A készlet lehetőséget ad a játékra és a fejlődésre is, kombináld kedvedre a színes elemeket a többi Grimm's építővel a változatos játékélményért!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a 4 ELEM egyike, gyönyörű kék árnyalataival a tenger hullámait juttatja eszünkbe. Egymásba és egymásra rakható elemekből áll, mely az egészen kicsik számára is érdekes: lehet rakosgatni, a darabjait összeilleszteni.

Önmagában is játszhatsz vele, vagy a többi Grimm's építő mellett különleges kiegészítővé válhat ez a hullámzó építő. Építs belőle tengeri birodalmat vagy kerítést, karámot, különös alagutat, barlangot, nézd, milyen hatalmas a fantázia világod! Nézd meg a nagy testvért, a HULLÁMOK ÉPÍTŐT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a HULLÁMOK HÁZÁVAL vagy a KAVICSOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: 14 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. A kisebb részeit a gyermekek lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565107709
Cikkszám
GR10770
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!