Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
26 490 Ft

Grimms négy elem építő

Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Grimms négy elem építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től. Különleges formák és színárnyalatok a 4 elem jegyében: Föld, tűz, víz, levegő. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a játék színpompás elemeit, vagy kombináld őket további Grimm's építőkkel, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
26 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 397 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Mind a 4 alapelem megjelenik ebben a különleges fa építő játékkészletben. Lángnyelvek, hullámok, szivárvány ívek - ezekből a szokatlan formákból különleges dolgokat építhetsz: barlangokat, hegyet-völgyet, zöld dombokat, felhőket, odút a fában, manóházat, földöntúli vidékeket, egyszóval amit csak elképzelsz!

Ez egy nyílt végű játék, amelynek sajátossága, hogy nagyon sokoldalú, nem csak egy dologra használható. Az építésen túl lehet vele golyós játékokat is játszani, dekorálni és akár a  kicsiknek is adható fejlesztő játékként, hogy megismerkedjenek a formákkal és a színekkel.

Ez a készlet megnyerte a Szülők Választása Aranyérmet! (Parents Choice Award)


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL vagy a FA KOCKA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Játékötlet: Az elemekből alakítsatok ki egy akadálypályát korláttal és alagutakkal. Ügyesen terelgessétek a golyót át az akadályokon. Az nyer, aki a legkevesebbszer ér hozzá a korláthoz, vagy csont nélkül átjut az akadályokon. Nehezítésképpen próbálkozzatok egyszerre több golyóval!


A csomag tartalma: 23 elem, fa keretben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve


Mérete: keret: 22,5 cm, egyes darabok vastagsága 2 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól. A kis darabok lenyelés- és balesetveszélyesek lehetnek, 3 év alatt szülői felügyelet mellett ajánlott.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565102179
Cikkszám
GR10217
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!