Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
7 490 Ft

Grimm's kavics építőjáték, lila álom

Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Grimm's kavics építőjáték, lila álom
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nyílt végű fa játék, építő kövek a Grimm's-től, melyek a természet színeit hordozzák magukban. Sokoldalúan alkalmas készségfejlesztésre, játékra, építeni. Waldorf jellegű játék, korhatár nélkül, amelyet kedvedre kombinálhatsz további Grimm's építőjátékokkal a változatos és örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Csend, nyugalom és béke sugárzik ezekből a meseszép építő kövekből, melyek remekül fejlesztik a gyermekek kézügyességét. Olyan jó őket megfogni, egymásra tenni, egyensúlyozni, a gyönyörű színeket és árnyalatokat megismerni! Korhatár nincs, lehet egészen kis gyerekek fejlesztő játéka, lehet rakosgatni és egyensúlyozni, a nagyobbak számára pedig egészen különleges építő elem!

Mint a többi Grimm's építő, ezek a kövek is használhatók magukban, vagy a többi készlettel kombinálva. Színesítsd a fantázia birodalmad, a köveket a FOLYÓBA teheted, a hegyeket-völgyeket velük megépítheted vagy a varázslatos barlangot felfedezheted! A kövek tökéletesen illenek a természeti elemekhez, a LÁNGOKHOZ, a HULLÁMOKHOZ és a FÖLD ÉPÍTŐHÖZ. Egymás mellett pedig csodásan mutatnak, nem csak játék, hanem szép dísz is lehet belőlük!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a MONOKRÓM HÁZAK ÉPÍTŐVEL vagy az ÓRIÁS VITORLÁS ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 4 darab elem, a lila árnyalataira festve


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 2,5 x 6-12 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565100618
Cikkszám
GR10061
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!