Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
10 090 Ft

Grimms monokrom házak, fa építő

Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
Grimms monokrom házak, fa építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egymásba illeszthető, fából készült natúr és fekete házikók a Grimm's-től. Nyílt végű fajáték készségfejlesztéshez, játékhoz, rakosgatáshoz, szerepjátékhoz és építéshez. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod ezeket a különleges elemeket, szerezz örömteli élményeket!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
10 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezek az egymásba illeszthető házikók nagyon sokféle játékhoz használhatók. Kisebbeknek válogatni, rakosgatni jók, finom formájuk és a fa kellemes tapintása tetszik a kicsiknek. Később, a nagyobbak számára lehet belőlük manóház vagy babaház, lehet belőlük építeni tornyot vagy kerítést, alagutat GOLYÓS játékhoz, vagy tetőt a KISAUTÓK felé!

A játék elemeinek rakosgatása, többféleképpen való felhasználása fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációjukat. A Grimm's építők remekül kombinálhatók egymással, a sokféle elemből igazi kis falvak, városok építhetők, bármi, amit csak a gyermekek fantáziája megteremt!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab ház


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan növényi alapú festékkel és olajjal kezelve


Méretek: legnagyobb szélesség: 13 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
1 – 3 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR93070
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!