Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
25 990 Ft

Grimm's fa autók natur 6db

Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Grimm's fa autók natur 6db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr fából készült természetes játék, a legkisebb kezekbe passzoló gurulós játékautó készlet a Grimm's-től, 6 kis autóval. Ismerd meg a járművek kalandokkal teli világát ezekkel a kellemes, natúr színű kisautókkal, akik imádnak ide-oda gurulni és egymással, vagy akár a színes társaikkal versenyezni!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Kiszerelés
2 db
Várható kiszállítás
2024.05.27
Raktáron
25 990 Ft
Egységár: 4 332 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a csomagban 6 különféle járgány vár Rád, a sportautótól a kabrión át a teherautóig mindent megtalálsz benne! Minden darab kézzel van kidolgozva, a vonalak lekerekítettek, a formájuk engedi, hogy az autók a legkisebb kezekbe is illjenek.

A járgányok kerekei gurulnak, ezért imádnak ide-oda száguldani a SZIVÁRVÁNY HÍDONA Grimm's autók egy nagy családot alkotnak, ismerd meg az OMNIBUSZT, a TEHERAUTÓT, a KABRIÓT, versenyeztesd őket a szivárvány íveken át!

Ez a készlet megkapta a "Spiel Gut" - jó játék - minősítést.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY AUTÓKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darab natúr fa autó


Anyagok: égerfa, növényi összetételű olajjal kezelve


Méret: legnagyobb szélesség: 10 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565093002
Cikkszám
GR09300
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!