Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
4 490 Ft 
4 041 Ft
10

Grimm's szivárvány autó - 1db

Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Grimm's szivárvány autó - 1db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából, kézzel készített gurulós kisautók a Grimm's-től, a szivárvány élénk színeiben. Formájuk illik a kisebb kezekbe. Ismerd meg a járművek kalandokkal teli világát  az élénk színekben pompázó kisautókkal, akik imádnak ide-oda gurulni és egymással versenyezni! Válassz egy kisautót a készletből!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron
4 490 Ft 
4 041 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 449 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's szivárvány autók mindegyikét fából, kézzel faragják és festik. Formájuk egyszerű, színük vibrálóan élénk. A fából készült kerekeknek és lekerekített formáknak köszönhetően mindegyik kis kocsi jól illik az egészen kicsi kezekbe is. Lehet velük gurigázni, versenyezni, autókiállítást rendezni, homokot szállítani - és egy nedves ruhával tisztára törölni. Az autók méretben nagyon jól illenek a SZIVÁRVÁNY HÍDHOZ, építs akadálypályát, gurulj velük a szivárvány íveken át!


Itt a lehetőség, válassz egy autót a készletből! A kisautókat a készletünktől függően véletlenszerűen választjuk és küldjük, de ha van kedvenc kiválasztottad, megrendeléskor írd a megjegyzésbe, hogy melyiket szeretnéd, mi megpróbáljuk a kérésedet teljesíteni!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 1 darab kisautó


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan festékkel festve


Autók hossza: 10 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09310db
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!