Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
10 990 Ft

Grimm's nagy teherautó

Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
Grimm's nagy teherautó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából, kézzel készített gurulós kisautó a Grimm's-től, élénk piros színben. Formája illik a kisebb kezekbe. Természetes játék csodálatos színekben, kombináld ezt a kedves darabot további Grimm's járgányokkal és építőkkel, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 165 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's autók mindegyikét fából, kézzel faragják és festik. Formájuk egyszerű, színük vibrálóan élénk. Fából készült kerekeinek és lekerekített formájának köszönhetően ez a feltűnően pirosló kis teherautó jól illik az egészen kicsi kezekbe is. Lehet vele gurigázni, versenyezni, autókiállítást rendezni, homokot szállítani - és egy nedves ruhával tisztára törölni.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az OMNIBUSSZAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan festékkel festve


Hossza: 22 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565094405
Cikkszám
GR09440
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!