Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's kavics építőjáték flamingo
Grimm's kavics építőjáték flamingo
7 490 Ft

Grimm's kavics építőjáték flamingo

Grimm's kavics építőjáték flamingo
Grimm's kavics építőjáték flamingo
Grimm's kavics építőjáték flamingo
Grimm's kavics építőjáték flamingo
Grimm's kavics építőjáték flamingo
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nyílt végű fa játék, építő kövek a Grimm's-től, melyek a természet színeit hordozzák magukban. Sokoldalúan alkalmas készségfejlesztésre, játékra, építeni. Waldorf jellegű játék, korhatár nélkül, amelyet kedvedre kombinálhatsz további Grimm's építőjátékokkal a változatos és örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Csend, nyugalom és béke sugárzik ezekből a meseszép építő kövekből, melyek remekül fejlesztik a gyermekek kézügyességét. Olyan jó őket megfogni, egymásra tenni, egyensúlyozni, a gyönyörű színeket és árnyalatokat megismerni! Korhatár nincs, lehet egészen kis gyerekek fejlesztő játéka, lehet rakosgatni és egyensúlyozni, a nagyobbak számára pedig egészen különleges építő elem!

Mint a többi Grimm's építő, ezek a kövek is használhatók magukban, vagy a többi készlettel kombinálva. Színesítsd a fantázia birodalmad, a köveket a FOLYÓBA teheted, a hegyeket-völgyeket velük megépítheted vagy a varázslatos barlangot felfedezheted! A kövek tökéletesen illenek a természeti elemekhez, a LÁNGOKHOZ, a HULLÁMOKHOZ és a FÖLD ÉPÍTŐHÖZ. Csodásan mutatnak egymás mellett, nemcsak játék, hanem szép dísz is lehet belőlük!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a VIRÁG ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 4 darab elem, a rózsaszín árnyalataira festve


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 2,5 x 6-12 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565100564
Cikkszám
GR10056
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!