Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
10 490 Ft

Grimm's fa láng építő, nagy

Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Grimm's fa láng építő, nagy
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes, nyílt végű fajáték, egymásba és egymásra rakható, lángot formázó építő a Grimm's-től. Erőteljes, tüzes színei magára vonzzák a tekintetet. Kombináld a játék élénk színű elemeit további Grimm's építőkkel, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.29
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A láng építő a Grimm's fantázia építők egyike, különleges, tematikus darab. Mint ahogy a szivárványok, ez is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és a környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá. A láng 5 részből áll, melyek egymásra és egymásba tehetők. A lángnyelveket lehet rakosgatni, válogatni, méret és forma alapján egymásba tenni, a kisebbek számára fejlesztő játéknak alkalmas. Később, a nagyobb gyerekek számára a lángnyelvek egészen különleges kiegészítői lehetnek a többi Grimm's építőnek.

Épülhet belőlük várkapu, manóbarlang, tábortűz, vagy az elemek formájának és tapadásának köszönhetően akár égig érő építmények is. Versenyezhettek, hogy ki tud minél több darabot egymásra tenni és minél furcsább alakzatokat létrehozni!

Ez a Grimm's építő megkapta a "Spiel Gut" (jó játék) minősítést.

Nézd meg a kisebbik testvérét ITT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Legnagyobb magasság: 16 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565107303
Cikkszám
GR10730
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!