Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
22 890 Ft

Grimm's óriás vitorlás építő

Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Grimm's óriás vitorlás építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék a Grimm's-től, mely egy robusztus hajóvá rakható össze és játék után a szobátok dísze is lehet. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod az építő élénk színű elemeit, vagy akár kombináld azokat más Grimm's építőkkel az örömteli játékélményért és a játékos tanulásért!

Várható kiszállítás
2023.12.06
Raktáron
22 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 687 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez az óriás szivárvány torony pont úgy néz ki, mint egy hajó a vízen! Ez a Grimm's építő is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá. Egyben toronyépítő és elemekre szedhető építő játék. Részeivel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni méret és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyik után következik.

Játék közben fejlődnek a gyerekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk. Később a nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a nagy hajó, a részei mind fontos építőelemek, sokféle építményhez használható homorú hasábok. Lehet belőlük kerítést, karámot építeni, vagy furcsa emeletes épületekhez használni. Az elemei felfűzhetők az állványra, a sorrend nem számít, de ha eltalálod, egy nagy, szivárványos színekben pompázó hajót fogsz látni! Két játék között a polcodra teheted, a szobád büszkesége lehet!

Nézd meg egy másik különlegesen mutatós építőnket, a VIRÁG ÉPÍTŐT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az KAVICSOKKAL vagy a DUPLA SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 11 elem, fa állvánnyal 


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: magasság 27 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól, vigyázat, a kisebb darabokat a babák lenyelhetik!

Adatok
Ajánlott életkor
1 – 4 év
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR11160
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!