Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
24 990 Ft

Grimm's dupla szivárvány építő

Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Grimm's dupla szivárvány építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A kedvelt szivárvány építő dupla változata toronyépítőként. Nyílt végű játék korhatár nélkül, rakosgatáshoz, építéshez, egyensúlyozó játékhoz, szerepjátékhoz, fejlesztéshez és sok minden máshoz. Kombináld kedvedre a játék elemeit további Grimm's építőkkel, szerezz örömteli élményeket!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
24 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 375 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A klasszikus szivárvány különleges változata ez a szivárvány duó torony. Minden szivárvány igazi NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK és nagyon sok mindenre alkalmas: rakosgatni-válogatni, kreatív játékhoz, szerepjátékhoz, építeni, egyensúlyozni, fejleszteni és tanulni is. Egymásra és egymásba rakható ívekből áll, amik a fa anyagának és kezelésének köszönhetően nem csúsznak, így a szivárvány a Grimm's építő készletek kiegészítője lehet, ugyanakkor magában is sokoldalú játék. 

A gyerekek kezei között a szivárvány ívek átalakulnak a kedvenc baba bölcsőjévé, karámmá vagy kerítéssé, lehet belőlük híd vagy alagút az autóverseny pályán, épülhet belőlük manóház, vagy boszorkányok barlangja és még sok szép épület, fantázia alkotta világ válhat valóra belőlük. Minden íven van egy-egy lyuk, így felfűzhető akár az állványára is, vagy állvány nélkül, részeire szedve is lehet vele játszani, akárcsak a klasszikus szivárványokkal. Minden részét kézzel készítik és festik a szivárvány élénk színeire.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 14 ívből álló dupla szivárvány, állvány tartozik hozzá.


Anyaga: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méret: legnagyobb átmérő 27 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett


Figyelem: a kiálló részek balesetveszélyesek lehetnek! A biztonsági kupakot helyezze fel, míg a gyermek tornyot szétszedi!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565112000
Cikkszám
GR11200
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!