Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet

Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Grimm's háromszög, kör, négyzet készlet
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Építő játék készlet a legfontosabb geometrikus elemekkel, minden építő készlet alapja a háromszög, kör és négyzet. Természetes játék, Waldorf jellegű játék a Grimm's-től, kombináld az építő színes elemeit további Grimm's játékokkal, hogy örömteli élményeket szerezz a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
21 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet már önmagában is nagy és teljes, ha pedig további építőkkel  kombinálod, még nagyobb lehet a fantázia világod! A legfontosabb formákat raktuk össze ebben a készleteben: háromszög, kör és négyzet alapú geometriai testeket, egy kis izgalommal fűszerezve: a geometriai formák ugyanis további szabálytalan alakzatokra, különleges elemekre bonthatók. Kis és nagy épületeket is építhetsz belőlük, minden darab elég nagy ahhoz, hogy jó alap, erős fal, tető készüljön belőle. Épüljön ház, vár, erődítmény vagy akár kastély, a szivárványszínű elemeknek biztos, hogy megtalálod a helyét.

Ezt a készletet óvodákban és általános iskolákban is nagyon kedvelik!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a ROMÁN STÍLUSÚ ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 30 darab elem, karton dobozban. Útmutató is tartozik hozzá, játékötletekkel.


Anyaga: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Elemek szélessége: kb. 10 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10160
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!