Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's 4 elem fa építő

Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Grimm's 4 elem fa építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től. A játék különleges formákat és színárnyalatokat rejt magában a 4 elem jegyében: Föld, tűz, víz, levegő. Legyen részed örömteli játékélményben a nyílt végű játékokkal, amelyeket kedvedre kombinálhatsz egymással! Ismerd meg a színek és formák világát a Grimm's építőkkel!


Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
43 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 660 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Mind a 4 alapelem megjelenik ebben a különleges fa építő játék készletben. Föld, tűz, víz, levegő. Lángnyelvek, hullámok, szivárvány ívek - ezekből a szokatlan formákból különleges dolgokat építhetsz: barlangokat, hegyet-völgyet, zöld dombokat, felhőket, odút a fában, manóházat, földöntúli vidékeket, egyszóval amit csak elképzelsz!

Nyílt végű játék, sajátossága, hogy nagyon sokoldalú, nem csak egy dologra használható. Az építésen túl lehet vele golyós játékokat is játszani, dekorálni és akár kicsiknek is adható fejlesztő játékként, hogy ismerkedjenek a formákkal, színekkel.

Ez a készlet megnyerte a Szülők Választása Aranyérmet! (Parents Choice Award)


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PIRAMIS ÉPÍTŐKKEL, a Grimm's TÉGLALAPOKKAL is!


Játékszabály ötlet:

Az elemekből alakítsatok ki egy akadálypályát korláttal és alagutakkal. Ügyesen terelgessétek a GOLYÓT át az akadályokon. Az nyer, aki a legkevesebbszer ér hozzá a korláthoz, vagy csont nélkül átjut az akadályokon. Nehezítésképpen próbálkozzatok egyszerre több golyóval!


A csomag tartalma: 23 elem, fa keretben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve


Mérete: keret: 44,5 cm, egyes darabok vastagsága 4 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól. Figyelem, a kis részeket a gyermekek lenyelhetik!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10216
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!