Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
21 990 Ft 
19 790 Ft
10

Grimm's lépcsős piramis

Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Grimm's lépcsős piramis
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's lépcsős piramis, fából készült 100 darabos építő játék. Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Végtelen számú variációs lehetőség, mindez csodaszép fakockákból. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a játék elemeit, kombináld őket további, élénk színekben pompázó Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
4 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
21 990 Ft 
19 790 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezzel a különleges építőkocka készlettel nagyon sok mindent fogsz tudni építeni! A készlet 100 darab építőelemet tartalmaz, melyekből két- és háromdimenziós dolgokat is kreálhatsz. A lépcsős piramis színpompás elemeiből egyedülálló kastélyokat, várakat, városokat, tornyokat építhetsz, bármit, amit a fantáziád segítségével kitalálsz. Az építőkocka készlettel való játék szórakozás közben fejleszti a finommotoros képességeket, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, a lépcsős piramis kombinálható a többi építőelem készlettel, például a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL!

Olvasd el a lépcsős piramis és a lépcsős építő különbségeiről szóló cikkünket ITT!


A csomag tartalma: 100 darab építőelem, fa keret tartozik hozzá.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret: 22,5 cm, elemek vastagsága 2 cm, legnagyobb magasság 10 cm.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565420808
Cikkszám
GR42080
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!