Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's Napkör,fajáték
Grimm's Napkör,fajáték
27 990 Ft

Grimm's Napkör,fajáték

Grimm's Napkör,fajáték
Grimm's Napkör,fajáték
Grimm's Napkör,fajáték
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hatalmas, és gyönyörű - ez a Grimm's Napkör! Ismerd meg a napok, hetek, hónapok, évszakok váltakozását! Montessori és Waldorf segédeszköz az örömteli játékhoz, játékos tanulással töltött időhöz! Szerezz csodás élményeket és új ismereteket ezzel az élénk színekben pompázó játékkal!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
27 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a játékban a Nap kerül a középpontba, rajta keresztül játékosan megtaníthatók a gyermekek számára a hetek, a hónapok, az évszakok. Érthetővé válik általa az idő múlása, az éves ciklus és az évszakok is. A hónap minden napján egy-egy golyót helyezünk bele az erre kialakított helyre, és így a hónap végén kirajzolódik elénk egy csodálatos Napkör. A fagolyók a szivárvány színeiben készültek, ezért minden héten azonos szín jelölhet egy-egy azonos napot.

Ez a különleges Montessori és Waldorf eszköz nem csak otthon, hanem óvodában és általános iskolában is használható! Ha még részletesebben szeretnétek szemléltetni az idő múlását, kombináljátok az ÉVKÖRREL, ha egymásra teszitek őket, ilyen szép Évkört készíthettek:

 


A csomag tartalma: 1 db fatábla (átmérője 50 cm), 35 db festett fagolyó fehér vászonzacskóban, a szivárvány színeiben


Anyagok: hársfa és juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


A Napkör dekorációnak minősül, nem játék. Figyelem, a kis golyók a lenyelés veszélyét hordozzák magukban.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565030106
Cikkszám
GR03010
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!