Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's évkör,fajáték
Grimm's évkör,fajáték
39 990 Ft

Grimm's évkör,fajáték

Grimm's évkör,fajáték
Grimm's évkör,fajáték
Grimm's évkör,fajáték
Grimm's évkör,fajáték
Grimm's évkör,fajáték
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hatalmas és gyönyörű - ez a Grimm's Évkör! Ismerd meg az év múlását, az évszakok váltakozását, az Évkör színei segítenek neked! Montessori és Waldorf segédeszköz az örömteli játékhoz, játékos tanulással töltött időhöz! Szerezz csodás élményeket és új ismereteket ezzel az élénk színekben pompázó játékkal!

Várható kiszállítás
2024.02.28
Raktáron
39 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a játékban az év kerül a középpontba, rajta keresztül játékosan megtanítható a gyermekek számára az évszakok váltakozása és a jellemzőik, az év és az idő múlása. Maria Montessori után az Évkör színei a hónapokat testesítik meg, így a szegmensek egy-egy évszakot képviselnek. A kék tónusok tükrözik a téli időszakot - a sötétkék január -, a zöld színek a tavaszt, a meleg sárga-narancsos árnyalatok a nyarat, és így tovább.

A 12 hónapot jelentő szeleteken 5 db mélyedés található, ezekbe remekül illenek a GRIMM'S FESTETT FA GYERTYÁI és egyéb kiegészítői, így minden hónapot és évszakot feldíszíthetünk a jellegzetes tulajdonságainak megfelelő dolgokkal. Középen egy fa tál található: ebbe az adott időszak szerint lehet összegyűjteni a kincseket, az adott hónapra jellemző dolgokat. Születésnapon, ünnepeken tűzhetünk bele egy szép gyertyát is.

Ez a különleges Montessori és Waldorf eszköz nem csak otthon, hanem óvodában és általános iskolában is használható! Az Évkört önállóan is használhatod, ha pedig még részletesebben szemléltetnéd az idő múlását, kiegészítheted a NAPKÖRREL, ezzel együtt válik igazán teljessé a gyönyörű Évkör. Ha egymásra teszed őket, ilyen szép Évkört készíthetsz:

 

 

A csomag tartalma: 1 db fatábla (átmérője 38 cm), 12 cikkely, 12 színben, a hónapok szerint


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


A Napkör dekorációnak minősül, nem játék. 

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR03000
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!