Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
20 990 Ft

Grimm's félkör alakú fajáték, natúr

Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Grimm's félkör alakú fajáték, natúr
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's félkörök, natúr fából készült nyílt végű játék, építő játék készlet. Amilyen egyszerűnek tűnik, annál nagyszerűbb a velük való játék! Használd fel az építéshez, a játékhoz és a tanuláshoz is ezeket az elemeket! Kombináld őket a legváltozatosabb Grimm's készletekkel, hogy örömteli játékélményben legyen részed!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.03.06
Raktáron
20 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 315 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Nem gondolnád, hogy mennyi mindenre használhatók ezek a félkörök! Lehet velük kirakót játszani, a padlóra képeket, vicces arcokat, figurákat kitalálni. Ha építésre vágysz, ebben a készletben minden fontos alapot, emeletet, teraszt, tetőt megtalálsz! A félkörök pont az ÓRIÁS SZIVÁRVÁNYHOZ illenek méretben, a kettőt kombinálva építhetsz többszintes épületeket, tornyokat, amiket tovább részletezhetsz és díszíthetsz a többi Grimm's építővel, például a HENGEREKKEL vagy az OCTAGONNAL.

A kis építőmérnökök biztos, hogy nagyon fogják szeretni, sok bonyolult épületnek, alkotásnak a félkörök lehetnek az alap elemei. Ez a készlet Waldorf játék, amely nagyon sokoldalú és a természetesség jegyében készült.


Szivárvány változatban ITT, pasztell változatban ITT !


Családi játék ötlet: készítsetek bámulatosan bonyolult golyópályákat a többi Grimm's segítségével: a szivárványból lesz például a forduló az emeleten, a téglalap lesz az átvezető híd, a háromszög pedig a palló, amin a golyó lejjebb gurul egy szintet. Hagyatkozzatok a fantáziátokra és az ügyességetekre!


A csomag tartalma: 11 darab natúr színű félkör elem


Anyagok: rétegelt lemez nyírfából


Legnagyobb szélesség: 37 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól 

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10676
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Hajni
2022.12.29
Nagyon szereti a kislányom, minden szivárvány mellé "kötelező" kiegészítő.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, mert elég drága, viszont tényleg szuper dolgokat lehet vele építeni, így nem bántam meg, a kislányom szinte minden nap épít vele valamit.