Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
15 490 Ft

Grimm's szivárvány hengerek

Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Grimm's szivárvány hengerek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült különböző méretű hengerek a szivárvány színeiben, a Grimm's-től. Ez a játék 2 az 1-ben, sok játékhoz használhatod és lehet vele tanulni is! A sokoldalúan felhasználható játék örömteli pillanatokat biztosít a játékkal töltött időre, a színekkel és a számokkal való ismerkedést is felhőtlenné varázsolja! 

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
15 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 232 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a játék nagyon sokoldalú! Előveheted szerepjátékhoz, építéshez, versenyezhetsz és tanulhatsz is vele! Lehet belőle mozgó alkatrész az építményeidhez, úthenger vagy nyújtófa, építkezés előtt a földet egyengetheted vele, a homokozóban nagyszerű eszköz lesz belőle!

Gurítsátok és versenyezzetek, vagy ha kedvetek van, matekozáshoz is elővehetitek, a kisebbek pedig válogathatják méret és szín szerint.
A hengerek segítenek a gyerekeknek a rész-egész, az arányok, a színek világának megismerésében, építs a kis hengerből nagy hengert például a GOMBOK segítségével!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

Ez a készlet is nagyon jól illik a többi Grimm's építőhöz, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Játékszabály ötlet: guggoljatok egymás mellé és gurítsátok el a hengereket. Lássuk, kié megy jó irányba! Az nyer, aki a legközelebb gurítja a hengerét a célhoz!


A csomag tartalma: 12 darab henger, fa szortírozó tábla


Anyaga: fa


Méretek: hossz: 30/60/90 mm, átmérő 30 mm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565105750
Cikkszám
GR10575
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!