Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
10 490 Ft

Grimm's nagy fa gombok

Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Grimm's nagy fa gombok
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült szivárványszínű gombok sokasága, építő, fűzögetős és szortírozós játék egyben a Grimm's-től. Ezt a készletet végtelensok módon felhasználhatod a játékkal töltött idő alatt, a kreatív játéknak és a szórakoztató tanulásnak csak a fantáziád szab határt! Kombináld a készlet elemeit további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.03.06
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Csudajó ez a készlet, ki ne lenne odáig ezekért a gigantikus gombokért? Ráadásul fából készültek, a szivárvány szépséges színeiben! Csoportosítsd a gombokat színek szerint, vagy fűzd fel őket a színes madzagokra. Amellett, hogy jó elfoglaltság, fejleszti a kézügyességedet, ráadásul szép dolgokat készíthetsz belőlük, például láncot vagy karperecet. A kreatív alkotások még apróbb részleteiért pedig kombinálhatod őket a GYÖNGYÖKKEL is.

Ne feledjétek, ez a Grimm's is kiválóan illik minden építő készlethez, az építményeidet velük feldíszítheted, még részletesebbé teheted! A gombok a NAGY SZIVÁRVÁNY színeiben tündökölnek. Önmagukban kreatív játékként használhatod őket, és bármelyik Grimm's építő készletet is tökéletesen kiegészítik. Hogy könnyen áttekinthesd a kincseidet, ajánljuk hozzá a szortírozó DOBOZOKAT és TÁLAKAT, passzoló színben!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A szett tartalma: 12 kisebb gomb (4,5 cm), 12 nagyobb gomb (6 cm), 2 színes madzag


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10317
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!