Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
10 490 Ft

Grimm's piros tálak

Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Grimm's piros tálak
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egymásba illeszthető fa tálak rakosgatós játékhoz, toronyépítéshez, szerepjátékhoz a Grimm's-től. Használd fel, ahányféleképpen tudod a nyílt végű játékok színpompás elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a tálakat további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható kiszállítás
2024.05.29
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet nagyon sokoldalúan használható! A tálakat rakhatjátok egymásba vagy egymásra, így máris torony lesz belőle! Válogassátok az apróságaitokat szín vagy méret szerint, tegyetek bele kincseket, vagy az asztalnál is megteríthettek!

A tálak színben pont illenek a NAGY SZIVÁRVÁNYHOZde a többi pasztell, natúr vagy szivárványszínű Grimm's játékkal is kombinálhatod őket! Használd fel sokféleképpen ezt az élénk színárnyalatú nyílt végű játékot a szórakozáshoz és akár a játékos tanuláshoz, készségfejlesztéshez is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY TÉGLALAPOKKAL vagy a JÓBARÁTOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darabos készlet.


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: legnagyobb átmérő kb. 9 cm


Ajánlott életkor: 1+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565103510
Cikkszám
GR10351
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!