Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's natúr tálak

Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Grimm's natúr tálak
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Egymásba illeszthető fa tálak rakosgatós játékhoz, szerepjátékhoz a Grimm's-től. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a nyílt végű játék natúr színű elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a tálakat további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet nagyon sokoldalúan használható! A tálakat rakhatjátok egymásba vagy egymásra, így máris torony lesz belőle! Válogassátok az apróságaitokat szín vagy méret szerint, tegyetek bele kincseket, vagy az asztalnál is megteríthettek velük! A homokozóban is jól jöhet, szép magas tornyokat építhettek belőlük.

A tálak színben pont illenek a NATÚR SZIVÁRVÁNYHOZ, de a többi natúr, pasztell vagy szivárványszínű Grimm's játékkal is kombinálhatod őket! Használd fel sokféleképpen ezt a nyílt végű játékot a szórakozáshoz és akár a játékos tanuláshoz, készségfejlesztéshez is!

A tálak "spiel gut" minősítést kaptak, ami azt jelenti, "jó játék".


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR TÉGLALAPOKKAL vagy a MONOKRÓM HÁZAK ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darabos készlet


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: legnagyobb átmérő kb. 9 cm


Ajánlott életkor: 1+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565103404
Cikkszám
GR10340
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!